Pitchtävling – Gothenburg Studios Development & FilmCloud samarbetar ånyo på FRAME

FilmCloud Pitch

En tävling där vinnaren går hem med motsvarande 50 000 kronor till sitt projekt!

FilmCloud och Gothenburg Studios Development samarbetar åter för att skapa ett riktigt fint stödpaket till FilmCloud Pitchs vinnare. Tävlingen genomförs i samband med Frame filmfestival den 6: maj.

vinnare filmcloud pitch 2016-2Du presenterar din projektidé på en kort- eller dokumentärfilm inför en jury bestående av professionella från filmbranschen och har då chansen att vinna ett projektstöd från FilmCloud och teknikstöd från Gothenburg Studios Development till ett värde som motsvarar 50 000 kronor. FilmCloud ger vinnaren ett stipendium på 25 000 kr och tack vare Gothenburg Studios Development och Red Rental kammar vinnaren hem ett förnämligt pris som berättigar till 3 dagars filmande med en Highend kamerautrustning med ljuspaket till ett sammanlagt värde om minst 25.000 kronor*.

Ansökan är öppen fram till den 10:e april. Därefter gör vi ett urval på fem projekt som går vidare till FilmCloud PITCH på Frame Filmfestival. Du som blir antagen till pitchen får möjlighet att delta på ett genrep där du får testa ditt framförande och få feedback vilket ger dig en chans att fila på din pitch innan du ska ställa dig framför juryn. Pitchen kommer även genomföras inför publik, alla som vill är välkomna att titta på.

För ytterligare information gå in på FilmClouds hemsida www.filmcloud.se

GS_developmentfilmcloud-logga-transparent_1