Om oss

Studiocafé_en_rad_turkosSTUDIOCAFÉ är en ÖPPEN kreativ plattform för unga filmskapare och filmintresserade ungdomar i Göteborg och runt om i hela VG Regionen. Studiocafé är ett initiativ av Gothenburg Studios Development och stöttas av Västra Götalandsregionen och våra samarbetspartners i branschen RedRental by Maan AB och Gothenburg Filmstudios AB.

Studiocafe sommar

Vi erbjuder unga filmare och filmintresserade personer en kreativ mötesplats för förberedelse av filmprojekt, såsom filmproduktionsmöten,  skrivplats för manusutveckling, provfilmning, castings, repetitioner, work-in-progress visningar, filmpresentationer, Master Classes och workshops, mm.

LEDljus workshop

Vill du arrangera en ”Work -in-progress visning!? Hålla castings!? En plats för repetitioner? Arrangera en mini festival? Alla filmrelaterade projekt är möjliga. Kontakta Studiocaféts projektledare ylva@gothenburgstudios.se för att boka lokalen. Förslag på samarbeten och idéer tas gärna emot!

Vi hoppas på oväntade möten som leder till utveckling och inspiration till påbörjade eller (o)tänkta filmprojekt. Ambitionen är också att möten mellan unga filmskapare och yrkesverksamma filmarbetare skall komma till stånd. Så håll utkik på vår websida för information om de Master Classes och workshops som annonseras där.

TEKNIKSTÖD & STUDIOSTÖD

sonyf3Som en viktig del av vårt engagemang för att utveckla och möjliggöra aktivt filmskapande erbjuder Gothenburg Studios Development teknikstöd till unga filmare. Mer information finns i detalj på vår Teknikstöd sida.

Det finns möjlighet att ansöka om Studiostöd till någon av de tre Studios som Gothenburg Film Studios huserar: Studio 1 – 900m2, Studio 2- 350 m2 & Studio 3 – 250m2. Studiostödet ges till olika typer av filmproduktioner och riktar sig ännu ej etablerade filmare/kreatörer boende i Västra Götalandsregionen. Detta stöd ges främst till filmprojekt som är utforskande eller experimenterande.

Välkomna!

HITTA HIT:

 Polstjärnegatan 14, våning 2 (ovanförPizzeria Kapten Nemo´s).

data=U4aSnIyhBFNIJ3A8fCzUmaVIwyWq6RtIfB4QKiGq_w,Z5RHYmXnpzc3QQhFpjb5tF4DDgRmy7o5zcfnbHNUCgODLYx9yum0sn8FM6Cr7mFWMRyWUS8FMLwfTMvrUw0HeMFr57gtfimAjvbAh9OIdHbGhC8ZO2sOBTBCr-A

Besök gärna vår Facebook sida:

Studiocafé Gothenburg Studios Development

 

 

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *