Om Oss

Studiocafé_en_rad_turkos

STUDIOCAFÉ är en ÖPPEN mötesplats för unga filmskapare och filmintresserade ungdomar i Göteborg och runt om i hela VG Regionen. Studiocafé är ett initiativ av Gothenburg Studios Development och stöttas av Västra Götalandsregionen och Ungdomssatsningen Hisingen.

Studiocafe sommar

Vi vill erbjuda unga filmare och filmintresserade personer en kreativ plattform där man kan arbeta med sina projekt, träffa andra filmskapare och filmintresserade.

Vill du arrangera en ”Work -in-progress visning!? Hålla castings!? Arrangera en mini festival? Allt är möjligt. Kontakta Studiocaféts projektledare ylva@gothenburgstudios.se för att boka lokalen. Jag tar även gärna emot förslag på samarbeten och idéer!

Steven fotoprojektUnder de ordinarie öppettiderna är Studiocaféts dörrar öppna för alla. Vi kommer även att organisera workshops, inspirerande föreläsningar och ”events” för unga filmare som är intresserade av att lära sig mer om filmbranschen.

Regigym _1 no1

Vi hoppas på oväntade möten som leder till utveckling och inspiration till påbörjade eller (o)tänkta filmprojekt. Ambitionen är också att möten mellan unga filmskapare och yrkesverksamma filmarbetare skall komma till stånd. Så håll utkik på vår kalender för uppdateringar!

 Teknikstöd

sonyf3

 Som en del av vårt engagemang för att utveckla unga filmare erbjuder Studiocafé och Gothenburg Studios Development teknikstöd till unga filmare. Mer information finns i detalj på vår Teknikstöd sida.

Öppet måndag – torsdag 08:30- 17:00

Övriga dagar & tider  enligt ö.k!

Välkomna!

 Hitta hit: Polstjärnegatan 14, våning 2 (ovanförPizzeria Kapten Nemo´s.

data=U4aSnIyhBFNIJ3A8fCzUmaVIwyWq6RtIfB4QKiGq_w,Z5RHYmXnpzc3QQhFpjb5tF4DDgRmy7o5zcfnbHNUCgODLYx9yum0sn8FM6Cr7mFWMRyWUS8FMLwfTMvrUw0HeMFr57gtfimAjvbAh9OIdHbGhC8ZO2sOBTBCr-A

Besök gärna vår Facebook sida:

Studiocafé Gothenburg Studios Development

 

 

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *