Jonas Wolcher kommer till Studiocaféet på fredag 19/5 10:00-12:00

Filmproduktionutbildningen på Göteborgs Folkhögskola bjuder in kultfilmsregissören Jonas Wolcher till Studiocaféet på fredag 19/5 10:00-12:00

Jonas WolscherJonas Wolcher har blivit kallad ”Skapare av svensk genrefilm” och är mest känd som Mr Zombie står bla bakom kultfilmen och zombiesplattern DIE ZOMBIEJÄGER. Han har regisserat tre egna långfilmer och medproducerat 8 filmer i bla Uganda, Estland, Mexiko och Tyskland. Filmerna har visats flera gånger runt om i världen och just nu turnerar han till biografer runt omkring  i Sverige med filmteamet bakom den värmländska skräckkomedin HERMIT: MONSTER KILLER.
Idag är Jonas en av de mest hårt arbetande filmarna i Norden inom sin nisch. Han är förutom regissör, producent, manusförfattare, practical effects även distributör för genrefilm direkt på bio. 
Jonas kommer att berätta om hur det är att göra film på mycket liten budget och ändå nå en stor publik. Förbered er på en ångvältare av information, specialeffekter och tips för er som vill göra film utanför de traditionella gränserna.
Spetsa öronen och håll i hatten för det kommer att gå
undan!
Varmt välkomna till Studiocaféet!
cropped-Studiocafé_en_rad_turkos-1.jpg