Gothenburg Film Studios

Logga GFS

For filmmakers. By filmmakers.

Produktionsbolaget Gothenburg Film Studios AB grundades 2008 och har tre affärsområden: Produktioner, Studios & Produktionstjänster, samt Events. Företaget ligger på Lindholmen i Göteborg.

 PRODUKTIONER

Gothenburg Film Studios AB producerar originalkoncept för film och tv, tillgängligt för distribution på alla media plattformar. Gothenburg Studios är även samproducent för ett antal svenska och internationella filmprojekt. Vi gör även reklam/företagsproduktioner för globala kunder i olika branscher, från bilindustrin till modebranschen.

STUDIOS & PRODUKTIONSTJÄNSTER

Gothenburg Film Studios är den största leverantören av kompletta produktionsresurser i Sverige och erbjuder ett fullt spektra av in-house tv/film produktionstjänster.

Gothenburg Film Studios har tre fullt utrustade studios och kan erbjuda kamera/ljus/grip utrustning, ljud och bild postproduktion, personal och fullt utrustade produktionskontor, art department (scendesign/konstruktion, rekvisita, mask/smink, kostym), produktionsfordon, transport och catering.

EVENTS

Gothenburg Film Studios är en plattform, partner och värd för olika events och arrangemang, t.ex. konserter med välkända artister, arrangemang inom filmbranschen och andra företagsevent. 

IMG_0569

Robyns totalutsålda konsert på Gothenburg Film Studios i februari 2019.

Besök www.gothenburgfilmstudios.com

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *