Frame filmfestival har öppnat upp för inlämning av film till årets festival!

FRAME LOGGAFrame filmfestival har öppnat upp för inlämning av film till årets festival!

Frame festivalen där film i det korta formatet tar plats på vita duken. Frame erbjuder en mötesplats för filmare och en möjlighet för kortfilm att nå en publik. Frame är också Västra Götalands regionala uttagning till Novemberfestivalen för tävlande i åldern 16-26 år.

Frame filmfestival 2015 intar anrika bio Roy i Göteborg 18 april och deadline för att skicka in film till Frame är 13 mars. Regler och instruktioner för anmälan finns på frame.nu  

Årets stora nyhet är att vi öppnar en ny tävlingsklass +27 år, i samarbete med Film i Väst! Priset innebär stöd till vinnarens nästa kortfilm, och inkluderar teknikstöd från Dagsljus, grading hos Zentropa i Trollhättan och en samproduktionsinsats från Film i Väst till ett sammanlagt värde av minst 120 000 kronor.

Frame delar ut rekordmånga priser även för de tävlande i åldrarna 16–26 år. Förutom nomineringar till den nationella tävlingen Novemberfestivalen delar Mediapoolen och ABF ut filmstipendium om
10 000 kronor vardera. Gothenburg Studios, Wift, Shoot & Post, Hagabion, Skolbio Göteborg, DocLounge med flera går alla in med fina priser.

Totalt har vi priser för ett totalt värde på ca 200 000 kronor att dela ut i år, det känns jättekul!

Varmt välkomna till Frame filmfestival 2015!

Vill du ha kontakt med oss eller har du frågor?

Maila eller ringa oss!  info@frame.nu
Anna-Karin Johansson, Projektledare Frame, anna-karin@frame.nu,  0707-43 55 46
Daniela Zacarias, Koordinator Frame, daniela@frame.nu, 0700-82-39-31

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *