FilmClouds FilmFrukost på Frilagret 22 maj kl 09:15-10:00

Missa inte…

 

filmcloud-logga-transparent_1

 

Filmfrukost 22 maj

 

 

Vi rundar av vårens upplaga av FilmFrukost med regissören och manusförfattaren My Sandström, fd student på Filmhögskolan! Hon är kanske mest känd för sin kortfilm Nudisten (2010), som hon vann Startsladden med på Göteborg Film Festival, och som tidigare i år gick upp på första plats som SVT Plays mest sedda program. Ungefär samtidigt som detta hände tog hon hem Tempo Short Award på Tempo Dokumentärfestival med sin senaste film Kulturpengar (2015). Där filmar hon främlingar som själva får spendera en del av de pengar som hon vann för just Nudisten. Ju nu är hon även verksam som manusförfattare på SVT med projektet Regnbågsfamiljen, en dramaserie för barn i åldern 4-5 år, som kommer sändas i SVT under 2016.

Under sitt besök på FilmFrukost vill My prata om filmskapande kontra självförtroende, om hur det handlar om att ta plats och att våga berätta nya typer av berättelser. Vi kommer även prata om hur man kan hitta nya sätt att visa och distrubera film, om skillnaden i att skriva för barn istället för vuxna och processen som ledde fram till hennes senaste kortfilm Kulturpengar.

Facebook-eventet finns här: www.facebook.com/events/1593731930868903/

FilmFrukost huserar som vanligt på Kafé Frilagret som ligger vid Heurlins plats 1, närmsta spårvagnshållplats är Järntorget. Ekologisk frukost dukas upp klockan 09.00 och är gratis för alla som vill delta. Samtalet håller på mellan cirka klockan 09.15-10.00, efter det är ni välkomna att stanna kvar och prata med varandra, knyta kontakter eller prata med oss från FilmCloud.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *